Anotace: ...
Rezignovat nemusíš...sic kdy Tě potká netušíš...ale přijde...Tvé srdíčko najde...pohladí,zahřeje...dušička pookřeje...láska je velmi krásná a též hodně vzácná...
09.10.2009 10:10:00 | toužím.jít.dál
A vůbec,slovo láska je kolikrát tak zneužívané,že se vyplatí si fakt počkat ...:)
16.09.2009 18:16:00 | Zefi
Občas je dobré se nevzdávat,ale někdy se musí:) Líbí se mi ,takže ST :)
16.09.2009 17:14:00 | PrinceznaHeliovýchbalonků