Tohle se mi líbí.
12.10.2009 20:01:00 | Dane
..hmm..vlastnit tak elixír..
..co odstraní bídu života..světa...
..a utiší choroby srdce..
..to by byl univerzální most..
..ke slunci..
..jenže..kde ho vzít..
..když i cítící bytosti..pomalu ztrácejí cestu..
..a trmácí se..
..po uzoučkých..zarostlých a klikatých pěšinkách..
:-)
16.09.2009 19:35:00 | isisleo