Anotace: Pro někoho je odsouzení těžká rána přes hlavu, zvláště jde-li o člověka nevinného, vrahy bych ale odsoudil k trestu smrti, protože sami připravili někoho o život, a to je to nejcennější, to je podstata naší existence....
Trestem smrti byste porušil základní lidská práva. Snížit se k něčemu takovému, nevím... Myšlenka básně pěkná.
16.09.2009 18:12:00 | Miroslav Možný