Anotace: Dlouho sempřemýšlel jak toto kratičké, básnicky pojaté přísloví zformulovat. Tak snad se mi to povedlo... Doufám že si toto bude každý při nějakém sporu říkat...
chytréééj..... takovejdlech věcí člověk má v hlavě hafo.... ale nenapadne ho to dát do nějaký pěkný formy jako tady...
19.11.2005 14:13:00 | Maccek....