Anotace: Všem na Modré stránky,posílám kousek své RADOSTI:-)))
Sbírka: Tchýně vs. Bejvalka
hezké dny se nedají ničím zaplatit ani vyvážit, máš ve svém poselství hloubku pravdy :)
děkuji a také přeji
25.09.2009 00:39:00 | blue
Já Děkuji Vám, za kladné reakce :-))).Chtěla jsem se s Vámi podělit o svou neutuchající skvělou náladou a vnitřní klid,kdy vše vychází a štěstí můj život provází....a povedlo se :-)))
24.09.2009 10:00:00 | Sweet KiWi
dnes je vskutku krásný den..i já posílám RADOST..té není nikdy dost..;o)
16.09.2009 19:14:00 | Agniezka