Smutná paní
půjdu se projít ven
sednu si někam do hospody
a budu hrát smutnou paní
a budu se snažit chovat morálně
dám si bílé víno, místo vody
a po dvou sklenkách
s flaškou na rtu
dojebu se orálně
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: vodnař, Bíša, Psavec, Mbonita, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (3)