SBAL SI FIDLÁTKA
Anotace: ...omluva,nevím jak se píše z(s)bal ?
***
A ty
rozetřu tě do palety
na chodníku čmárám křídou
ať to vidí ti co příjdou
… tebe
do vitráže zasadím
pak tě sluncem prozářím
budeš moje nebe
… kleknu
nasoukám tě v sebe
… a Ty?
Jenom vineš tělo svoje
nejraději hned teď vstoje
saješ ústy příběhy
… přestaň
dost už bylo bez něhy
hlubokou jsi ryla brázdu
však nebudu dělat hrazdu
… vztyčenou
sbalím barvy do fidlátek
… přejde to
už některý jiný pátek
pak ten svátek oslavím
životem si přisladím
na tebe už nemyslím
… myslím
Láskou v chrámu milosti
pojmu ženu svátosti
posadím ji do vitráže
hvězdy tvoří svatozáře
klekat před ní nebudu
to raději odejdu
z podobrazu lilií
ji … nedám
květy nohám pokládám
pro krůčky cestou společnou
příběhy někdy spletenou
do palety z fidlátek
barvím z duhy začátek
… nový
bezkorouhvičkový
***
Přečteno 569x
Tipy 71
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba, strawbery, batůžek na motorku, Aťan, kroužek, střelkyně1, Íá, sophia92, Kapka, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)