Netvor

Netvor

Anotace: mohlo by to být řazeno jako o lásce ale...není

Netvor

Cítím tě, tvůj parfém z Francie
Stojíš na mostě přes řeku
A já stojím v temnotě svého vědomí
Chtěl bych přejít po tom mostě s tebou
Je to most lidských osudů
Ta řeka, to je strach, to je život, to jsme my
Ty i já
Stačí přejít z jednoho břehu na druhý
A budeme svoji navždy
Tak málo a přesto tak moc
Cítím tě
Cením zuby v šíleném šklebu
Tesáky připraveny k vyrvání tvého srdce pro mé
Jen tě chytit
Stojíš na mostě a hledíš na řeku pod tebou
Trháš lístky mandragory a házíš je do vod strachu
Plížím se šerem své mysli k tobě
Tiše našlapuji, ani větvička nepraskne
Stojíš tak klidně, hrdě, udivuješ mě
Cítím tlukot tvého srdce, tvůj dech
Tasím tiše drápy a připravím se ke skoku
Nevidíš mě, jsi tak nevinná
A tak skočím a vyrvu tvoje srdce pro mě
Zakousnu se ti do krku ve vášnivém polibku
Ani nevykřikneš, jen mě obejmeš
Cítím tvůj život na mých rtech
Jak uniká, jak tepe silou, touhou
K životu
Prokousnu ti hrdlo, ukradnu srdce
A oba v objetí spadneme do těch vod pod mostem
Autor Jesper, 16.09.2009
Přečteno 232x
Tipy 5
Poslední tipující: vílí křídla.., Zefi, Kristine Clary-Aldringen, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí