Dobrodružství v ráji
Anotace: po dalším průvodcování dánských dětí a outdoorových aktivitách v ráji
Kéž nikdy nebude
má duše suchá
v dětskou tvář
neb ona skrývá
kousek pravdy
světla svatozář.
Kéž opět vyliji slzy
pod nebem krásných ztrát
než ukážu děckám záda
a povím
mám vás rád
vždyť jsem rozdal
vše co bylo k mání
ratolestem
pro zasmání
Běhěm uplynulých tří dnů
přirostli jste
see you later
v nevšednu
Přečteno 358x
Tipy 16
Poslední tipující: ilona, TetaKazi, Kapka, Jarka, stravla, Veselý Drak, labuť, Hazentla, Tacca, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)