Naše cesty
Na ledových krovkách,
pavoučích křídel,
létám
Koukám na sněhobílý měsíc,
ke kterému mířím
Cesta po zlatavých hvězdách
/určují směr/
Vesmírný rozcestník ukazuje
stále nové a nové cesty
Zbloudím po nějaké,
která vede do černé díry
či
popluji k měsíci?
Naše cesty jsou nevyzpytatelné,
ale i my si můžeme určit
kam budou mířit
Přečteno 339x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, zelená víla, enigman, WAYWARD, Psavec, padající do neznáma, Vlk v rouše
Komentáře (3)
Komentujících (3)