Děvka
Anotace: bla blu blééé... no comment
Každé ráno kráčím stejnou cestou
A vidím děvku z modrou vestou
Stepuje si takhle na krajnici
Stopuje auta bílou rukavicí
Každé ráno vidím ji tam stát
I jak začne vítr vát
Asi je ji strašná zima
Z krutého mrazu už ani nevnímá
Pak ji zastaví velký kamion
Pašující cigaret milion
Už nikdy jsem ji tam neviděl stát
Už nikdy se na projíždějící nebude smát
Spí si věčným spánkem někde v lese
A zápach padlin se krajinou nese ...
Komentáře (5)
Komentujících (3)