teď .. na moment
Šetřím city
bezpochyby
jsem noci pán
král
a opodál
sny
mají moc něhy
hmmm
nekoupíš city
nekoupíš lásku
nekoupíš něhu
a peněz měj dost
stejně je utratíš
za malichernost
jednou potkáš
tu maličkost
velikou
a najednou
procitnou
a já pohladím
tu malou
postiženou
holku
a ten pohled
mezi
námi uvidíš
přestaneš se smát
a mě obdivovat
a z dortu
sfoukneš
těch svíček
pár
jo ještě
máme
co
a
koho
milovat
a já se usměju
v tom
údivu
a poděkuju
za ten
dar
Přečteno 300x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Agniezka, hašlerka, piťura, Bíša, Mbonita, Psavec, enigman, Tanzania, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)