TV
Anotace: nevim jak vas ale me to trapi
Televize
V hlavě krize, ventilace? Televize
Nova, Prima, Čt1, přijdu domů běží bedna
HBO a Adult chanell, ztopořil se soused Karel
Televizní noviny, pání! To sou kraviny!
Vymejváme naše mozky, po emocích zbudou trosky
Nemusíme přemýšlet, co je láska, život, svět..
Po hodinách u telky, najdem zprávnou odpověď…
Přečteno 503x
Tipy 2
Poslední tipující: Žqáry
Komentáře (2)
Komentujících (2)