O korení...
Anotace: Verím,že raz ocení,chuť a vôňu korení...
Toto vôbec nezmením
Skúsim trošku priasť
Tú rôznu chuť korenín
Na jazyku slasť
Spolu s droždím múka
Už si vravím,áno
K tomu sa mi šikne
príma OREGÁNO
A keď je to príma
A už sa to varí
A tečie mi slina
A tak pridám KARI
Žufanku mi vzali
Len prehodím stránku
Snáď ma radi mali
pridám MAJORÁNKU
Možno som sa zopsul
Možno,že aj nie
Možno ma zachráni
Mleté Čierne Korenie...
Přečteno 313x
Tipy 9
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Psavec, hašlerka, Mbonita, hanele m., střelkyně1, Markéta Hl.
Komentáře (5)
Komentujících (5)