Lásce nende poručit. Není-li člověk milován, neznamená, že je chyba v něm... jsme jen lidé a lidé mají různé pocity... samota je dobrá, ale jen na chvíli. Každý touží někam patřit, vědět, že může být s někým, za každých okolností. Zamyšlenkové dílko a těžko cokoliv řéci konkrétního.
18.09.2009 10:58:00 | NikitaNikaT.