věčná nevěsta
Anotace: tak jsem měla menší depku
v trávě leží proklatá
bílé šaty od bláty
šrámy v srdci, v očích slzy
svatbu měla míti brzy
lidé ptaj se do ticha
"děvče, kde máš ženicha?"
smutné oči bez lesku
díra v srdci po stesku
pod srdcem své dítě nosí
bez přestání stále prosí
šeptá, skoro nedýchá
"smrti, vrať mi ženicha!"
Přečteno 367x
Tipy 8
Poslední tipující: Míša S., Michelll, angelicek, Zpátky, Mraveneček, Andělskými perutěmi chráněna
Komentáře (3)
Komentujících (3)