Někdy člověk pláče, i když je šťastný,
někdy srdce krvácí, přestože hluboce miluje,
někdy duše chřadne, ač není vůbec prázdná,
život je krásný, ale také dokáže bolet,
někdy se ztrácí, čas, který tak rychle plyne,
s osudem... co má vše v rukou a také náhody,
co dějí se... jen takn z nenadání.
Touha, víra a naděje... hnací motor, co žene nás kupředu... mě... Tebe... jeho... ji... je... všechny.
22.09.2009 20:12:00 | NikitaNikaT.