SLŮVKA
Anotace: /Na počátku slovo,na konci báseň/
Stmívání(na čekání)
Lásek(co musí žít)
Umění(krásných hledání)
Vlát(jak podzimní listí)
Končím(ale musím jít)
Amen(na mně zapomeň)
Slůvka(VĚDÍ CO JE ŠTĚSTÍ)
Slůvka(TA PŘILOŽ NA OHEŇ)
Slůvka(TA SE V NÁS MUSÍ PROBUDIT)
Slůvka(V NÁS MUSÍ ŽÍT)......
Přečteno 301x
Tipy 28
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, Zpátky, Bíša, Psavec, labuť, Tacca, Mbonita, hašlerka, stravla, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)