Hlavou proti času
Anotace: Někdy mám pocit, jestli by nebylo lepší zastavit čas ... Bohužel to nejde ... Děkuji Jarcej a Krtici, za pomoc s názvem ;)
Hlavou proti skále
a ta nám hlavu drtí,
ženem se neustále,
jak pobláznění chrti.
Nestaví dnešní doba,
asi má zpoždění,
zůstává zášť a zloba
a chybí souznění.
Až jednou zmoudřím,
něco prožiju či věkem,
pravdu čistou uzřím,
ta jediná mi bude lékem.
Zastaví rychlý tep doby
a bude skvět se v tichu,
ať celý svět se na mě zlobí,
že přetrhl jsem mu míchu.
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (6)
Komentujících (6)