.
písať sa mi chcelo
však za mojím čelom
sa usadila prázdnota
niekto tam? – ťuká zvnútra von
a tam prehlboký tón
nesie sa ponad všetko
a láka ju do víru života
ďalším tónom, krehko
poď, prázdnota, rozleťme sa
na kolesách najrýchlejších pokoríme svet
prázdnota sa mi vyhrnula z hlavy
a teraz už sveta niet...
.
To je take pekné:-)
Čo Ťa viedlo k tejto puovabnej sbírke? :-) ST.
23.11.2016 21:34:30 | Tvořilka Lenka
Nejen španělština, angličtina, ale i slovenština! Jsi mezinárodní básnířka!
26.09.2009 17:06:00 | René Vulkán