Mrazení
zřídím ti pole čtyřlístků,
když ho se mnou budeš zalívat,
koupím ti zimník a kravatu,
jen když ho nepoužiješ,
pojedem spolu k slzavýmu údolí,
když mi něco slíbíš.
jen jedno slovo:
neumrznu!
Přečteno 270x
Tipy 5
Poslední tipující: Oťas, Dračičák, Andělskými perutěmi chráněna, CorrimsonTom
Komentáře (2)
Komentujících (2)