Dexter
Mít ,pane můj, jednu otázku.
Proč, jsi mě obdařil touhou?
Proč, mne nutíš nosit masku?
A proč, mojí chuť zlem zvou?
Proč. Tak zní moje otázka,
proč ta vstřícnosti maska?
Temnotou,
Naprosto prosáklý.
Bestie bouří.
Dobrotou,
Zmaten. V čem tkví.
Oči hmouříš.
Byl jsi to ty kdo mě stvořil,
Otáčíš se a chceš odejít?
Tys do mě duši vložil,
Ale neukázal jsi mi jak žít.
Slovy zvaný člověkem,
Avšak chuť roste s věkem.
Temnotou,
Naprosto prosáklý.
Bestie bouří.
Dobrotou,
Zmaten. V čem tkví.
Oči hmouříš.
Osamocen ve vodopádu myšlenek,
potlačující mou přirozenost.
Uvrhnut ve stálý zmatek,
přetvářka můj stálý host.
Jednou to přijde, vím,
toho okamžiku bojím
Přečteno 249x
Tipy 3
Poslední tipující: Prokešová, Bíša
Komentáře (0)