Vzala plášť, však kapuci si sundala - svou duši deštěm hladit nechala.
21.09.2009 10:16:00 | Šerpík 1
V dálce zaburácel hrom
Bez pláště, s polibkem ženy
vstoupil duší do arény...
Někde rozlomil se strom
***
Jiří senior
18.09.2009 10:49:00 | j.c.
tančila v dešti
kapka mezi kapkami
duhová královna
smějíc se duhou
slunce ji vyneslo do oblak
kde pojal ji zaženu oblak
a ona jen smála se tiše
jak lakavá je tíže
17.09.2009 20:34:00 | Lady L