Anotace: Štěstí nebo neštěstí?
Krásná básnička.. krásnej je ten moment kdy popisuješ jednotlivý strany mince...obrazně řečeno :)
30.10.2009 19:38:00 | batůžek na motorku
velice pěkné, výstižné...štěstí je naprd..se smůlou se žije líp :-D ale tobě ho přeji...
14.10.2009 14:14:00 | Vojtá
I moc štěstí škodí...pak už se jen člověk bojí, kdy se všechno vrátí do starých kolejí...
Krásná básnička...ST
17.09.2009 21:21:00 | Dev_LATea_princess