Anotace: Když Vám mozek vpíše do srdce, že Vám někdo ublížil, je to vandalství. Špatně se to myje.
anotace i sonet ó úžasné. tohle je zatím asi nejlepší, co jsem z tvých četla. kongretulejšns, jsi třída.
27.09.2009 22:20:00 | Já Esther Ruth
neboj, to bude časem zase dobrý..:o) věř mi..a budeš psát veselé krísné verše..;o)
24.09.2009 21:33:00 | Agniezka
tobě je vážně patnáct?... píše ti to... a hodně
21.09.2009 21:30:00 | Trdlo