Nevšední pocity
Nevšední pocity z dnů,
ukládám do truhly perel
Mezi starými fotkami
mísí se pospolu
Na dně oceánu objevuji
další záhady,
zahrada barevného kvítí,
bledě modré nebe,
šumivé bezvětří,
bohužel nepřekryjí
bolest a strach,
který nám způsobil sám život
Přečteno 370x
Tipy 10
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, TAORA3, Psavec, al-pacino, Bíša, Vlk v rouše, padající do neznáma
Komentáře (0)