můj život
nemyslím že jsem štastná
ale zároveň to nestačí
k tomu
abych mohla říct
že jsem nešťastná
nevím co cítím
utápím se ve vlastní agonii
když nevím ani
jak bych se cítit chtěla
mám svůj život
nevím jaký bude
ale vím jaký byl
nezbývá
než se s tím smířit
a začít ho žít
naplno
nebo aspoň tak jak bych chtěla
kdybych věděla jak chci
je to můj život
a hrdá na něj nejsem
ale je můj
a nikdy to nebude život
nikoho jinýho.
- koho si myslím že bych chtěla aby byl
Přečteno 357x
Tipy 6
Poslední tipující: TAORA3, její alter ego, al-pacino, WAYWARD, Silvie
Komentáře (3)
Komentujících (3)