Paradox
Ale no tak
nebudu si přece hrát
na nic co nejsem
i když nevím ani pořádně
co vlastně jsem
ani na co bych si hrát chtěla
Ale na něco
co nejsem
si hraju
to vím
Paradox.
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: TAORA3, Kapka, al-pacino, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)