Únorový déšť
Je únor
ale zlatý déšť
v podobě paprsků
kropí nám rty i řasy
Stojíme v objetí
dvě zlaté sochy
a on nás maluje
Cvak, cvak
děti, dospělí,
turisté, LIDÉ ...
Fouká vítr
a Vltava tak
pomalu, pomalu
líně teče
Kdo z nás je teď šťastnější?
A on maluje
maluje
tvé rty přitisknuté k mým vlasům
křivku obočí
vlající šálu
Kolik obrazů užs takhle maloval, Mistře?
Že noc patří
n á m
věděli jsme dávno
V těch zlatých proudech
však patřil nám
i den
Pohleď
je hotová
Karikatura
Zlaté proudy
odvál
březnový déšť
/Kdo z nás je teď šťastnější?/
Přečteno 288x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, divoska_jaja, Lioness, drsnosrstej kokršpaněl, Agniezka, TAORA3, hašlerka, PrinceznaHeliovýchbalonků, Psavec, Kapka, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)