trochu jsem ti tu upravil komentář ladyloby, ať to tu máš pekné :). ještě jedna věc mimo tu báseň. stále jsem si nezvykl na tu lennerku :). pořád tě mám zafixovanou jako sssa :). každopádně k básni mám jen toto: velmi se mi líbí. nevím jak to děláš, ale slovenčinu dokážeš využít tak, že tvé neveršované básně zní velmi melodicky a zněle, jako by to byl verš vázaný :).
22.09.2009 18:18:00 | Tömätäri
báseň mi asociovala s inou zhudobnělou básňou:
http://www.youtube.com/watch?v=xaKmARMEgDQ
18.09.2009 22:56:00 | Romana Šamanka Ladyloba