Žonglér
Dva klacíky na špagátu,
v ruce má ten chlapec,
diabolo s nimi drží v letu,
a to se má čile k světu,
poskakuje vlevo, vpravo,
vylétává do výášky,
tak vypadá tohle sólo,
pro ruce a dvě tyčky.
(2004)
Přečteno 308x
Tipy 1
Poslední tipující: Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)