Latent song
Anotace: ... ještě tolikrát zalže o nádherné duši.
Latent song
napsat milý vzkaz a říct si, že jsem byl jediný
mít důvod všechno opustit v tichosti a
očistit své jméno před celým světem
nechat vítr vát stejným směrem a
neměnit opravdová pravidla života
zůstat vždy jen na pár chvil a netrápit se,
že nikde není dost pro nikoho z nás ...
rozpoznat pravdu a obyčejné lži
vyřešit svůj záhadný znak na rameni
a udělat to nejlepší, čeho jsem schopen
nezničit své tělo a duši něčím zakázaným
a ukázat, že to dobré ve mně stále přežívá ...
... vysypat popel ze svého srdce a vzít si,
co mi patří a co bych chtěl vlastnit
zrušit strach v mysli a zesvětlit svůj stín,
aby mě nikdo nepodezříval ze zrady
nechat svítit slunce z modrého nebe a
utišit tu bolest ze znečištěné svobody
nezajímat se o to, kdo je lepší a proč
a nechat sám sebe instinktivně žít ...
rozpoznat pravdu a obyčejné lži
vyřešit svůj záhadný znak na rameni
a udělat to nejlepší, čeho jsem schopen
nezničit své tělo a duši něčím zakázaným
a ukázat, že to dobré ve mně stále přežívá.
---------------------------------------------------
nepotřebovat nikoho, kdo by napovídal a
lhal všem kolemjdoucím
nepotřebovat nikoho, kdo by napovídal a
lhal všem okolo stojícím
o mé nádherné duši.
Přečteno 380x
Tipy 23
Poslední tipující: Simísek, stravla, TAORA3, Romana Šamanka Ladyloba, sophia92, Psavec, Zefi, hašlerka, Dota Slunská, Zpátky, ...
Komentáře (5)
Komentujících (4)