Anotace: /rozjímání/
pěkná
víš co je zvláštní,
raději se dožadujeme pomoci někde tam daleko, vysoko
než abychom poprosili někoho kolem sebe ...
jenomže i ty hvězdy když přijdou blíž
tak najednou vidíš i to co vidět nechceš ...
děkuji, že mám takové "hvězdy" tady kolem sebe, tady na zemi, kterých se nemusím bát optat, když něco potřebuji ...
18.09.2009 12:09:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Je tichá noc...
A z hvězdného vánku
skočila hvězda
Do tvého spánku
Sníš...
18.09.2009 11:37:00 | labuť