Závistivá,malá holka
Závidím slunci jeho krásu,
závidím ptákům různost jejich hlasu,
závidím kytkám jejich barvy a vůni,
závidím vodě,která je v tůni.
Jsem závistivá,malá holka.
Závidím mládí jeho bojovnost a zpupnost,
závidím starcům jejich bohatou moudrost,
závidím živým jejich chuť žít,
závidím mrtvým jejich mír a klid.
Jsem závistivá,malá holka
Myslím,že závidět nemusím nic,
myslím,že ke štěstí má každý svůj klíč.
Myslím,že závidět se nemá,
že je úterý,to mi vůbac neva.
Už nejsem závistivá,malá holka.....
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: malá slečna, Házté, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)