Květinka
Anotace: O ztracené němé tváři...
Stýská se mi,
květinko,
více než anděli
po svých křídlech ztracených.
A víš,
že stále...více.
Tvoje oči znovu dívají se na mě
a já s bolestí jsem přesto sťastná.
Protože v tu chvíli držím tě zase,
něžně...
A možná,
že řeknou:
"Proč pláčeš nad psem?"
Protože hlupáci neví,
jak voníš krásou
a bezmezně miluješ.
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: Rejha, ilona, susana načeva
Komentáře (3)
Komentujících (3)