po slunci stekla Metaxa
.
po kapsách si nosím slova
v sobě ztroskotané lodě
vezmete si mne, pane?
.
.....ba ne... nejsem zloděj
.....nikde nic brát nebudu
.....dám ti ale háčky čárky
.....abys mi nedělala ostudu
.
máme se teda na háčku
slova jsou pořád v kapse
cíle v hledáčku
a slunce už štěká... po Metaxe
.
Přečteno 549x
Tipy 57
Poslední tipující: poeta, Nergal, Skywalker, Lioness, Agniezka, poetická ilona, Demedalex, Veru, Lady L, chroust17, ...
Komentáře (17)
Komentujících (17)