Doufám..
Anotace: ... v lepší zítřky.
Už mám cíle, taky smysl.
To snad začínám znovu žít?
I když na mě čerň usedla,
já pokoušela se jí smýt.
Zapila se mi do kůže,
bylo těžký ji ze sebe dostat.
Naději jsem neviděla,
chtěla jsem to vzdát.
Růže proti trnu odvážila se povstat.
I když bez naděje, začala se prát.
A čas pořád plynul,
rok válku minul.
Pořád nebylo vítěze.
Dny v týdny, týdny v měsíce.
Nikdo však vítězství nenese.
Možná ale začalo svítat,
tmu prolomil svit.
Osvítil růži, ta začala dýchat
a začala znovu žít.
Přečteno 586x
Tipy 18
Poslední tipující: Vlk v rouše, Holis, Kars, carodejka, strašidýlko-střapatý, Petbab, Házté, Soledad, Zelená okurka, Isquieasuus
Komentáře (7)
Komentujících (7)