Děkuju Maruško a už se moc těším až se zase uvidíme.:)
A pro tebe Psavečku, kéž bys mi to štěstí přivolal. I když se už hodně urovnalo, stejně pořád je u nás sluníčko ze 3/4 za mráčkem. Ale zaplať Pánbůh za to. :)
23.09.2009 13:45:00 | Verule
Také jsem našla čtyřlístky-rovnou tři. Až tě uvidím a vím,že brzy, tak ti jeden dám.
Protože štěstí prý nosí,když je darovaný.
Tak štěstíčko tě nemine Verulko!
21.09.2009 20:21:00 | s.e.n
Ahoj, Verulko. Doufám, že se ten čtyřlístek překonal a přinesl Ti štěstí velkou fůru.
19.09.2009 20:41:00 | Psavec