Anotace: toulala jsem se dnes cestou z prednášek po Praze ... volně - pocity ...
Jedno je kam nohy vedou
a tanga či jakým krokem,
vykroč pravou, vykroč levou
panorama s apostrofem
správný bod ti určí jasně:
palác, se znakem je lžíce,
sklenný průzor na střevíce,
lavečku, co radí básně ...
...:o)
Jiří senior
20.09.2009 14:22:00 | j.c.
ty fotky dokaží zazraky
v tisknuté
v prázné pohledy
sejmuté
v otisku času
šeptání hlasu
zmizelého doteku podzimu
19.09.2009 10:09:00 | Radek.oslov.Šafárik