Tobě2
Anotace: Pro mého přítele.
Tobě2
Zamknu si srdce do skřínky,
aby tak hlasitě nebilo,
když chci napsat na zed tvoje jméno.
Poruším své jedenácté přikázání NEDŮVĚŘUJ
a zkusím to,napsat pár písmen na zed našeho domu.
Pode dveřmi je vidět unavený paprsek světla.
Je noc a já jako malá noční můra
skládám puzzle s názvem Budoucnost.
Jsme spolucestující na trase Obyčejný život
a ty sedíš vedle mne.
Minulost je dokouřená cigareta,
popel si vezu ve skleničce,
tak mi ho nerozsyp a usměj se.
Nebo to jméno ze zdi smažu vlastními slzami,
ale já přece nepláču.
To radši zbořím ten dům.
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Sleepwalker, klinika, Zefi
Komentáře (1)
Komentujících (1)