Král noci
Anotace: Noční život a já
Sbírka:
Pokusy
Na vlnách tanečních rytmů se potácím,
dobrou náladu nikdy neztrácím.
Rej světel dopadá na můj obličej,
toulat se po nocích je můj obyčej.
V průběhu noci,
dostává se dobrý pocit k moci.
Krásné dívky v okolí,
mohl bych jim pošeptat cokoli.
Můj stud však silnější je,
pozná to každý kdo se mnou Mattoni vypije.
Přečteno 286x
Tipy 3
Poslední tipující: Sweet KiWi, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)