Dolej příští chvíle......
Anotace: /VE SNU,TICHU,VE VTEŘINÁCH/
Dolej si své příští chvíle
mlč v prázdných komnatách
máš jistě své cíle
slunce na řasách
Vše tiše čeká na slova
začínáš prosit myšlenky
jak stěna hříchu,co je schová
jak uvadnuté pomněnky
Které se ti pokaždé vrátí
když srdce stírá prach
jen někde se to ztratí
v snu,tichu,ve vteřinách.
Přečteno 278x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Juraj Hrom, floreciente, mamina, labuť, Bíša, carodejka, Psavec, malý lachtánek, Jarka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)