Hrabě nejsem, kříž mi vzali ateisté,
alespoň ten krumáč mi nechte!
***
Jiří senior
20.09.2009 15:27:00 | j.c.
Miky Volek šel ráno z tahu. Na ulici kopali cikáni výkop pro kabel. Miky se nad nimi zastavil a řekl jim: Vy si tady jen tak kopete a my na vás musíme zpívat!
19.09.2009 23:03:00 | Zasr. romantik
...lopoťá s lapaťó - jak Vlasta Burian v jednom filmu...
to ty lopotáš bez lopaty,jen krumpáč a hrábě.
19.09.2009 11:03:00 | Květka Š.