* Kotě a myš *
_________________________________________
pozor braši tady straší
běhá tady myš
nemáš z toho žádnou psinu
hupky k mámě pod peřinu
zalézt ty si smíš
přitulit se pomazlit
nalézt teplou skrýš
cítím já tak trochu vinu
chci také k vám pod peřinu
to si tedy piš
tak a teď to víš
_______________________________________
Přečteno 279x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, Psavec, takova, hašlerka, WAYWARD
Komentáře (3)
Komentujících (3)