Elegantní
Anotace: Asi na tom něco bude šaty dělají člověka.
Elegantní člověk šel naproti mně ulicí.
Měl klobouk, hůlku a oblek, tak perfektně sedící.
V očích jiskřičky mu pláli,
On tak pronikavě na mě koukal.
K jeho pevné chůzi orchestry mu hráli,
A já tu melodii pro sebe si broukal.
Panečku to musela býti velká osoba
Já chtěl jsem být jím provedený.
Však chyběla mu běžná svoboda.
On rámy byl vám obklopený.
Přečteno 347x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., labuť, Bíša, carodejka, Psavec, Dullsinea, Zefi, Fenceless, Házté
Komentáře (6)
Komentujících (6)