Spásná přání nakonec...vždycky je lepší žít tak, abychom se nemuseli dostávat pod vliv ultimát. Snadno se řekne, hůř udělá.
12.07.2010 11:13:00 | Dota Slunská
Tak..dostáváš ST a to za větu "Jak si můžu odpustit?" pro mě dechberoucí :)
09.11.2009 21:08:00 | Lady Carmila- Políbená mlhou..