Až mě to bude zajímat
Hrnek od čaje
Na stole
Počítač přede
Čtyři hodiny
V záložkách tucet zajímavých stránek…na které se podívám, až bude čas
Až tu zase budeš
Až se mi bude chtít
Zase žít a dýchat a přemýšlet
Až mě to bude zajímat
Cizí osudy, nápady jak zahnat nudu, tisíce rozhovorů o životech zapadlých, prošlých, vzkříšených
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: dream in emptiness
Komentáře (0)