kouzlo...
prošlas kolem
posypaná bronzem
omotaná nevšedností
v barevném sjednocení
a do divokých vlasů
vpletené kvítí
z planých mandloní...
generátor šumu
rozběhl tisíc koní
já ucítil vábení
a vůni
podzimních pomerančů
dohonil tě
a nabídl rámě...
usedlas ke mně
na štangli kola
chytlas mne očima
okolo těla
a řekla jen:
,,Konečně!...Tak už pojedeme?,,...
Přečteno 344x
Tipy 51
Poslední tipující: Veselý Drak, harmony, Zefi, šuměnka, Tanzania, divoska_jaja, Agniezka, isisleo, kroužek, Mbonita, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)