Anotace: ...kdo jsi bez viny,hoď kamenem...a pokud ho právě držíš v ruce,pak nejsi člověk.
Díky všem za tipy a komentáře...Při psaní jsem myslela na svoji nejlepší kámošku...neznám totiž nikoho,kdo by byl víc lidský...v tom dobrém i horším slova smyslu,je šíleně emotivní...Ale hodná tak moc,že by pomohla snad i vrahovi,kdyby ji o to požádal.
25.09.2009 21:06:00 | Zefi
moc krásné..ano, není to hřích, jen je to občas dost těžké pochopit lidi okolo sebe...měj se hezky hlavně
20.09.2009 07:23:00 | Agniezka