Erb
Anotace: ................
Tvá vůně je jako heroin
který mi v žilách koluje
zmatení smyslů
na tváři krvavé stopy
jizvy, které bolí
ztracení v ústech bestií
lidská závist
lísteček
s vyznáním lásky
do pece míří
oheň jí spálí
les hoří
hrady padají
svět se mění
nastává doba zimy
ohně a krve
která proudy poteče
po skalách
jen žít
chtěl bych
tvůj erb
ještě jednou uvidět.
Přečteno 337x
Tipy 24
Poslední tipující: enigman, Bíša, Lenullinka, Alasea, Pešulka, WAYWARD, hašlerka, dream in emptiness, Princezna.Smutněnka, Kristine Clary-Aldringen, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)